Tu ne dai comanda de mobilier si noi ne apucam de treaba!

Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal pe site-ul mobila-nazage.ro

|Comentariile sunt închise pentru Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal pe site-ul mobila-nazage.ro

Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal pe site-ul mobila-nazage.ro

Cine suntem?

Prezenta Politică de Confidențialitate definește condițiile de utilizare a site-ului www.mobila-nazage.ro proprietatea  S.C. NAZAGE- CONSTRUCT S.R.L. CIF 17233752  ; J07/114/2005,  Concești, judet Botoșani.

Echipa www.mobila-nazage.ro, încearcă […]

  • DSC00826

Jaluzele verticale

|Comentariile sunt închise pentru Jaluzele verticale

  • DSCN0860

Canapele

|Comentariile sunt închise pentru Canapele

S.C. NAZAGE – CONSTRUCT S.R.L. a luat fiinta in anul 2005 si este o societate de productie  mobilier la comanda, cu o echipa de profesionisti tineri ,dinamici, care se plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Fiind o companie cu experienta NAZAGE-CONSTRUCT ofera o gama de produse necesare locuintei dumneavoastra si nu numai, produsele noastre imbina simplitatea cu culorile ce creaza o stare de armonie. Puteti alege piesele de mobilier pentru livinguri si sufragerii, bucatarii, camere de tineret, dormitoare, dresinguri, birouri, holuri, mobilier pentru spatii comerciale etc.

Pentru executia de buna calitate a mobilierului avem furnizori de materii prime ce sunt selectati, in scopul mentinerii calitatii produselor .

Aveti posibilitatea sa alegeti unul din modelele de mobilier prezentate pe pagina noastra web, sau puteti schita orice alt model necesar locuintei dumneavoastra. Apeland la noi, veti beneficia de profesionalism, seriozitate, promptitudine si serviabilitate.


Servicii

Motivul pentru care proiectam si executam mobilier la comanda este ca ne place sa facem acest lucru. Obiectivul nostru in aceasta activitate, consta in clientii nostri  foarte multumiti si exigenta lor in ceea ce priveste mobila la comanda, acesta fiind principalul argument pentru care suntem pe piata. Puteti comanda orce tip de mobilier in culorile si dimensiunile necesare pentru a se potrivi design-ului oricarui tip de spatiu. Mobila se executa dupa un proiect. Daca nu aveti deja un proiect va puteti consulta cu un specialist al firmei care va realiza gratuit proiectul pentru dumneavoastra. Principalele atuuri pentru care va invitam sa achizitionati o mobila la comanda de la noi sunt designul deosebit al modelelor, profesionalismul si respectarea termenului de livrare.

Produse

Mobilierul este realizat in fabrica proprie din CONCESTI-BOTOSANI, cu utilaje moderne (circular profesional de debitat pal, masina profesionala de aplicat cant ABS drept si curb, masina de gaurit si de frezat). Tehnologia ne asigura o calitate excelenta la un pret rezonabil pentru mobilierul produs la comanda. Pentru producerea de mobilier la o calitate superioara folosim materiale produse de companii profesioniste in domeniu, cum ar fi:

  • Pal melaminat produs de Egger, Kronospan,
  • Postforming produs de Topstar,
  • MDF infoliat produs de Nett-front,
  • Feroneria FGV, Blum, Hafele.

Si pentru ca mobila executata de Nazage-Construct SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Va asteptam in magazinul nostru de prezentare cat si la SHOWROOM & DEPOZIT, situat in strada 1 Decembrie nr 138 Oras Darabani jud. Botosani

Ce producem