S.C. NAZAGE – CONSTRUCT S.R.L.

Fiind o companie cu experienta, NAZAGE-CONSTRUCT ofera o gama de produse necesare locuintei dumneavoastra si nu numai, produsele noastre imbina simplitatea cu culorile ce creaza o stare de armonie. Puteti alege piesele de mobilier pentru livinguri si sufragerii, bucatarii, camere de tineret, dormitoare, dresinguri, birouri, holuri, mobilier pentru spatii comerciale si nu numai.

Mobila de calitate

Punem clientul pe primul loc, iar asta se reflecta in produsul final.

Experienta

Experienta noastra de 15 ani ne recomanda. In tot acest timp am multumit mii de clienti.

Tehnologie

Dispunem de aparatura de ultima generatie si folosim tehnologii care tin pasul cu cerintele pietii.

MOBILA NAZAGE

Mobilier de calitate

Motivul pentru care proiectam si executam mobilier la comanda este ca ne place sa facem acest lucru. Obiectivul nostru in aceasta activitate, consta in clientii nostri foarte multumiti si exigenta lor in ceea ce priveste mobila la comanda, acesta fiind principalul argument pentru care suntem pe piata. Puteti comanda orce tip de mobilier in culorile si dimensiunile necesare pentru a se potrivi design-ului oricarui tip de spatiu. Mobila se executa dupa un proiect. Daca nu aveti deja un proiect va puteti consulta cu un specialist al firmei care va realiza gratuit proiectul pentru dumneavoastra. Principalele atuuri pentru care va invitam sa achizitionati o mobila la comanda de la noi sunt designul deosebit al modelelor, profesionalismul si respectarea termenului de livrare.

Investim in tehnologie

Mobila MDF pentru tine sau afacerea ta

Mobila clasica

Denota eleganta si stil

Detinem o tehnologie de ultima generatie pentru vopsirea MDF-ului, aceasta realizandu-se in cabina presurizata cu perdea de apa. Vopselele folosite de noi sunt de o calitate si o aderenta foarte buna la suport, iar lacurile acrilice ne ofera o rezistenta sporita a mobilierului dar si o senzatie foarte placuta la atingere.

SUS